Companii

Lidl are un nou director de HR, Mihaela Ioniţă, care a fost în ultimii trei ani Country HR Manager la Coca-Cola Hellenic

Lidl are un nou director de HR, Mihaela Ioniţă, care a...

Autor: Roxana Rosu

04.02.2021, 10:11 868

Lidl a recrutat-o pe MIhaela Ioniţă, care a condus zona de HR la Coca-Cola Hellenic, pentru o poziţie similară în cadrul retailerului german, ea fiind din februarie noul Director Naţional de Resurse Umane al companiei. 

Ea a devenit odată cu preluarea noului rol membru în Consiliul de Conducere al Lidl. 

Din noua poziţie, ea va coordona întreaga activitate de resurse umane a companiei. 

MIhaela Ioniţă a fost din 2016 până în prezent Country HR Manager la Coca-Cola Hellenic, după ce anterior a lucrat pentru trei ani la Sofia, ca  People Services Manager în cadrul aceleiaşi companii. 

Înainte de a ajunge la Coca-Cola, ea a fost Director Resurse Umane la Xerox România & Central Eastern Europe Distributor Group, după ce deţinuse alte funcţii de management în cadrul Xerox România. 

Absolventă de studii economice, Mihaela Ioniţă deţine şi un MBA în economie, de la Central European University.

Lidl are peste 9000 de angajaţi în România, în toate cele 289 de magazine şi cinci centre logistice, şi a anunţat anterior că va menţine ritmul angajărilor în 2021 şi va aduce între 1.500 şi 2.000 de oameni noi în companie. 

Grupul german este al treilea cel mai mare jucător din comerţul local după cifra de afaceri din 2019 , de aproape 10 mld. lei. Podiumul comerţului local este ocupat de Kaufland, Lidl şi Carrefour România.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO