Companii

Librăriile Cărtureşti merg în centrul vechi într-un spaţiu de 800 mp al familiei de bancheri Chrissoveloni

Librăriile Cărtureşti merg în centrul vechi într-un...

Autor: Cristina Roşca

17.02.2014, 00:08 954
Lanţul de librării Cărtureşti, con­trolat de antreprenorii lo­cali Nicoleta Dumitru şi Şer­ban Radu, a închiriat clă­di­rea de pe strada Lipscani din cen­trul vechi al Capitalei unde a avut sediul pentru o perioadă fosta bancă Chrisso­veloni.
 
Antreprenorii urmează să deschidă aici o nouă librărie cu o suprafaţă de peste 800 mp. Cei doi, alături de un alt investitor, vor investi 375.000-410.000 de euro în amenajarea – fără stocuri – a spaţiului, moşte­nitorii familiei Chrissoveloni fiind cei care s-au ocupat de renovarea clădirii.
 
„Clădirea este închiriată integral de la Jean Chrissoveloni, moştenitorul uneia dintre cele mai vechi familii de bancheri din România. Era singura metodă posibilă deoarece pe de-o parte clădirea nu este de vân­zare, iar pe de alta noi nu aveam resursele nece­sare deoa­rece încă plătim rate pentru imo­bilul din str. Arthur Verona nr 15“, spun reprezentanţii librăriilor Căr­tureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO