Companii

Libraria online Libris.ro şi-a propus pentru acest an o creştere de 30% a vânzărilor, la peste 50 milioane lei,

Libraria online Libris.ro şi-a propus pentru acest an o...

Autor: Roxana Rosu

20.05.2019, 13:48 125

Libraria online Libris.ro şi-a propus pentru acest an o creştere de 30% a vânzărilor, la peste 50 milioane lei, după ce în 2018 a înregistrat o cifră de afaceri de 40 milioane de lei, cu o creştere de 28% faţă de anul anterior.

Libris.ro a pornit în 2009, în perioada de criză, cu o echipă de 3 oameni şi expediind comenzile din stocul librăriei Şt. O. Iosif din Braşov.

”Librăria din Braşov rămâne “vatra” Libris. Noi am pornit în plină criză şi am crezut cu tărie că, în ciuda reducerii consumului de carte, vor exista în continuare oameni care citesc şi pentru care lectura este o nevoie aproape de bază, la care nu vor renunţa. Dar am intuit şi că timpul devine tot mai puţin, astfel că oamenii vor prefera să comande cărţile şi se vor muta pe online, tocmai de aceea şi pe viitor activitatea noastră se va concentra aici”, declară Laura Ţeposu, co-Fondator şi Director de Dezvoltare Libris.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO