Companii

Liber la vacanţe pentru vaccinaţi: Turcia şi Grecia acceptă dovada vaccinării la intrarea în ţară. Bulgaria a eliminat toate restricţiile de călătorie

Liber la vacanţe pentru vaccinaţi: Turcia şi Grecia...

Autor: Miruna Diaconu

02.06.2021, 11:00 746

Turcia, Grecia şi Bulgaria sunt principalele destinaţii de vară ale românilor, astfel că cererea pentru aceste destinaţii a crescut considerabil odată cu anunţurile de relaxare a măsurilor.

Turcia şi Grecia acceptă dovada vaccinării pentru turiştii care ajung în aceste ţări, fără a mai fi necesar rezultatul negativ al unui test PCR efectuat cu 72 de ore înainte. Totodată, Bulgaria a eliminat toate restricţiile de intrare în ţară pentru turiştii români, astfel că singurele documente de care au nevoie românii care intră în Bulgaria sunt cele de călătorie.

Turcia, Grecia şi Bulgaria sunt principalele destinaţii de vară ale românilor, iar cererea pentru acestea a crescut considerabil odată cu anunţurile de relaxare a măsurilor. Până de curând, cele trei ţări cereau rezultatul negativ al unui test PCR, fără a fi luat în considerare dacă persoana respectivă era sau nu vaccinată.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO