Companii

Leader Team Broker extinde valabilitatea asigurărilor de sănătate AXA şi Generali în criza COVID-19

Leader Team Broker extinde valabilitatea asigurărilor de...

Autor: Ramona Cornea

14.03.2020, 17:09 184

Leader Team Broker, companie specializată în managementul riscurilor şi distribuirea poliţelor companiilor de asigurări, afirmă că AXA Global Healthcare şi Generali Global Health, doi dintre partenerii cu care lucrează pe segmentul asigurărilor de sănătate, au decis să menţină valabilitatea poliţelor şi după declararea pandemiei de coronavirus. Poliţele de sănătate acoperă cheltuielile de diagnosticare, tratament şi spitalizare, inclusiv în cazul diagnosticării cu COVID-19.

”Cele două companii partenere au decis să nu activeze prevederile excluderii din contractele standard, chiar dacă recent, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat pandemie COVID-19. Salutăm decizia şi ne conformăm în totalitate, într-o acţiune comună de responsabilitate şi respect în relaţia cu clienţii noştri”, a declarat Alexandra Elena Durbacă, Director executiv Leader Team Broker.

Criza COVID-19 LIVE TEXT: Sâmbătă, 14 martie, a 18-a zi de coronavirus în România. Ce se întâmplă în ţară şi în străinătate, actualizare la minut  

Compania a informat deja clienţii care se află în situaţia soluţionării unei daune pe segmentul Sănătate, viaţă sau travel, oferite în parteneriat cu asiguratorul Allianz, că pot notifica, transmite electronic şi completa online cât mai multe documente, pentru a limita deplasările clienţilor şi eventuale întârzieri în livrarea dosarelor fizice şi recuperarea daunelor.

Fondată în anul 2006 de antreprenorul Răzvan Rusu, Leader Team Broker numără în prezent 40 de angajaţi şi parteneri, care oferă servicii de brokeraj atât în Bucuresti cât şi la nivel naţional, prin birourile din Sibiu, Braşov, Deva, Oradea, Satu Mare şi Bacău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO