Companii

Lanţul american de cafenele Starbucks merge în inima Bucureştiului, într-o clădire istorică din Piaţa Romană: Este un pas strategic important pentru noi

Lanţul american de cafenele Starbucks merge în inima...

Autor: Cristina Roşca

23.07.2020, 11:00 352

Compania a acoperit zonele strategice stradale din Capitală - Piaţa Unirii, centrul istoric, Piaţa Victoriei şi acum Piaţa Romană.

Lanţul american de cafenele Starbucks, prezent pe plan local în sistem de franciză adus de grupul polonez Amrest, a deschis o cafenea stradală, într-o clădire istorică din Piaţa Romană la numărul 8. Amplasată în inima Capitalei, lângă Academia de Studii Economice din Bucureşti, care este vizitată zilnic de câteva mii de studenţi, cafeneaua măsoară 276 mp şi are şi o terasă de 60 mp.

După această deschidere, americanii au ajuns la peste 50 de unităţi pe piaţa din România, dintre care aproape 30 sunt în Capitală. Cafenelele sunt amplasate atât în malluri, cât şi în clădiri de birouri şi spaţii stradale. Compania a acoperit zonele strategice stradale din Capitală, Piaţa Unirii, centrul istoric, Piaţa Victoriei şi acum Piaţa Romană. O cafenea Starbucks este şi în incinta Gării de Nord.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO