Companii

Lactalis renunţă şi la centrele de colectare a laptelui din judeţele Constanţa şi Tulcea după închiderea fabricii de la Kogălniceanu. „Dacă faci marfă bună şi de calitate ai cui să vinzi. Mai sunt şi alte fabrici de lactate.”

Lactalis renunţă şi la centrele de colectare a...

Autor: Roana Rotaru

16.01.2018, 00:03 1316

Crescătorii de animale care livrau lapte pentru patru centre de colectare ale pro­ducătorului Dorna SA (Lactalis) din judeţele Constanţa şi Tulcea se văd nevoiţi să îşi reducă efectivele de animale sau să găsească alte soluţii de valorificare a laptelui ca urmare a închiderii fabricii de lactate din satul Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa.

Gigantul francez Lactalis, care a cumpărat în ultimul deceniu trei jucători mari din industria lactatelor – La Dorna, Albalact şi Covalact - închide până la finalul lunii februarie fabrica Dorna din satul Mihail Kogălniceanu, mutând activitatea într-o altă unitate a grupului. Odată cu fabrica din Kogălniceanu vor dispărea şi centrele de colectare din satele Nisipari şi Tortoman din judeţul Constanţa şi centrele de colectare din satele Baia şi Războieni din judeţul Tulcea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO