Companii

Laboratorul de croissante Fika18, care îl are ca acţionar pe Radu Savopol, proprietarul cafenelelor 5 To Go, deschide primul său magazin, pe Calea Victoriei

Din gama de produse fac parte croissante cu cheesecake şi gem de căpşune, cu zmeură şi migdale, cu fistic, cu ciocolată

Din gama de produse fac parte croissante cu cheesecake şi gem de căpşune, cu zmeură şi migdale, cu fistic, cu ciocolată

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.02.2021, 18:50 437

Businessul Fika18 a fost fondat de Armand Sima şi Cătălina Opriş în 2018, iar la sfârşitul lui 2020 cei trei antreprenori care deţin localurile Cereal Crunch au preluat 70% din această afacere de la zero.

Fika18, un laborator de croissante fondat de Armand Sima şi Cătălina Opriş în 2018, deschide sâmbătă 13 februarie primul punct de desfacere sub acest nume, pe Calea Victoriei din Bucureşti. În câteva săptămâni se va deschide şi cel de-al doilea magazin, pe strada Lipscani, în centrul vechi.

„Dacă la sfârşitul anului 2020 eram o echipă de trei oameni, acum suntem şapte, iar pentru următorul magazin vom mai angaja încă două persoane. Rămânem în continuare activi şi în ceea ce priveşte livrările la domiciliu, care au fost foarte importante pentru noi în 2020, când am ajuns la o cifră de afaceri de aproape 60.000 de euro“, spune Armand Sima, fondatorul Fika18.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO