Companii

Laboratoarele medicale Bioclinica, controlate de Cristinel Gheorghiu din Timişoara, fac afaceri de 146 mil. lei cu peste 90 de puncte de recoltare

Laboratoarele medicale Bioclinica, controlate de...

Autor: Georgiana Mihalache

26.08.2019, 07:50 1537
Laboratoarele medicale Bioclinica, reţeaua înfiinţată de antreprenorul Cristinel Gheorghiu în Timişoara în urmă cu 27 de ani, a raportat afaceri cumulate de 146 mil. lei în 2018, în creştere cu 21% faţă de anul anterior, arată datele publice de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Laboratoarele sunt înregistrate pe mai multe companii la Registrul Comerţului, iar ZF a analizat afacerile cumulate pe şapte firme.

În total, Bioclinica a raportat un profit de 10,8 milioane de lei în 2018, în creştere cu 24% faţă de anul anterior, iar companiile au cumulat 579 de angajaţi.

Bioclinica deţine 13 laboratoare de analize şi peste 90 de puncte de recoltare în peste 25 de judeţe din România, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Acţionarul Laboratoarelor Bioclinica este Cristinel Gheorghiu (61 de ani), care controlează indirect com­pania prin intermediul Bioclinica, unde este acţionar cu 30%. Din acţionariatul Bioclinica mai face parte medicul Hans Jakob Limbach (72 de ani), domiciliat în Germania, care a pus bazele unui grup de laboratoare medicale în Germania - Limbach Gruppe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO