Companii

La Fântâna, furnizor de apă la birou în sistem watercooler, are 44 mil. lei pentru producţie şi produse noi

La Fântâna, furnizor de apă la birou în sistem...

Autor: Florentina Niţu

25.05.2021, 18:20 265

♦ Compania, cu două fabrici pe plan local, are un nou serviciu, de livrare a apei de izvor la domiciliu în sticlă reutilizabilă de 8 litri.

La Fântâna, unul dintre cei mai importanţi furnizori locali de apă îmbuteliată - în sistem watercooler - pentru companii, deţinut de fondul de investiţii suedez Oresa Ventures şi antreprenorul român Cristian Amza, vrea să extindă capacitatea de producţie a fabricii de la Tălmaciu, din judeţul Sibiu.

„Un prim proiect de investiţii îl reprezintă dezvoltarea facilităţilor de service în centrele noastre de la Bucureşti şi de lângă Sibiu. Al doilea proiect are legătură cu fabrica de la Tălmaciu, unde extindem capacitatea de producţie. Iar un al treilea proiect îl reprezintă dezvoltarea de noi produse şi servicii. Avem un nou serviciu, naţional, de livrare a apei de izvor la domiciliu în sticlă reutilizabilă de 8 litri“, au spus repre­zentanţii La Fântâna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO