Companii

KPMG România numeşte patru noi directori în cadrul departamentelor de audit, consultanţă fiscală şi juridică şi consultanţă în afaceri

KPMG România numeşte patru noi directori în cadrul...

Autor: Ramona Cornea

04.11.2020, 00:00 205

Compania de audit şi consultanţă KPMG România patru noi directori în Audit, Consultanţă Fiscală şi Juridică şi Consultanţă în Afaceri. Astfel, începând cu 1 noiembrie 2020, Adina Bănici şi Alexandru Chirigiu au preluat rolul de Associate Director în departamentul de Consultanţă Fiscală şi Juridică, Lorena Voicu a devenit Director în departamentul de Audit, iar Gheorghe Vlad – Director în departamentul de Consultanţă în Afaceri.

„Promovările colegilor noştri reflectă dedicarea lor pentru performanţă şi inovaţie, contribuind la succesul clienţilor noştri şi asistându-i să prospere în această perioadă dificilă. Avem încredere în abilitatea echipei noastre de a face diferenţa şi vom continua să investim în oameni şi să rămânem alegerea clară pentru toate părţile implicate. Le urez bun venit în noile roluri şi mult succes în viitor”, spune Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner al KPMG în România.

Adina Bănici s-a alăturat echipei KPMG în anul 2004. Ea a susţinut mai multe cursuri de fiscalitate pentru clienţi şi a participat în activităţile de Employer Branding organizate de KPMG în Timişoara.

Cu peste 15 ani de experienţă profesională, Alexandru Chirigiu are atât experienţă de management, cât şi tehnică în proiecte de servicii financiare în calitate de consultant, dar şi de client. El a lucrat împreună cu companii din industrii precum Sănătate, Farmaceutice, Tehnologie, Imobiliare, Petrol şi Gaze, Energie Regenerabilă, Bunuri de consum, Producţie industrială şi Agricultură.

Gheorghe Vlad s-a alăturat echipei KPMG în urmă cu 15 ani. Pe parcursul acestor ani, el a contribuit la dezvoltarea departamentului de servicii Cyber şi Tehnologie  al KPMG în România.

Lorena Voicu s-a alăturat echipei KPMG la începutul lunii octombrie 2019 ocupând poziţia de Senior Manager în departamentul de audit. Ea are 16 ani de experienţă în domeniul financiar – contabil şi de audit, deservind numeroşi clienţi din industrii precum energie şi utilităţi, petrol şi gaze, retail, producţie, IT, media şi publicitate.

KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 147 de ţări, având 219.000 de profesionişti în toată lumea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO