Companii

KPMG promovează doi angajaţi în poziţia de Partener, respectiv Associate Partner, şi face o nouă recrutare pentru departamentul de Consultanţă Fiscală

 KPMG promovează doi angajaţi în poziţia de Partener,...

Autor: Roxana Rosu

04.10.2021, 11:08 350

KPMG în România a promovat doi angajaţi în poziţia de partener şi associate partner şi a realizat în paralel o nouă recrutare, extinzând astfel echipa de management.

Astfel, de la 1 octombrie, Daniel Pană este Partener, Consultanţă Fiscală, iar Victor Iancu a fost promovat ca Associate Partner, Consultanţă în Afaceri.

Inga Ţîgai se alătură departamentului de Consultanţă Fiscală ca Associate Partner.

”Noii parteneri Daniel, Inga si Victor au demonstrat dedicare pentru a deveni alegerea clară şi a inspira încredere clienţilor noştri. Ei vor juca un rol cheie în dezvoltarea afacerii noastre şi pentru consolidarea competitivităţii KPMG în România. Anticipând oportunităţile perioadei post-COVID, abordând provocările şi transformările profunde din această perioadă, alimentate de impactul fără precedent al tehnologiilor disruptive, am încredere că oamenii, cultura şi valorile noastre ne vor diferenţia când oferim clienţilor, colaboratorilor şi comunităţilor noastre rezilienţa necesară pentru a naviga către o lume mai bună”, a spus Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner al KPMG în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO