Companii

Koray Kuvvet, Ford Trucks: În România datorită noilor proiecte de infrastructură vindem tot mai multe camioane pentru construcţii. Camioanele destinate şantierelor de construcţii au reprezentat aproape 25% din piaţa camioanelor din 2020

Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans pentru Ford Trucks

Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans pentru Ford Trucks

Autor: Bogdan Alecu

20.10.2021, 11:00 2412

Deschiderea mai multor noi şantiere de infrastructură mare a determinat constructorii să cumpere şi camioane utilizate pe acestea, iar segmentul a urcat în total piaţă vehicule grele, mai ales după un 2020 care a afectat vânzările de camioane de transport internaţional.

„Încă din 2017, anul în care am demarat operaţiunile, în România segmentul construcţiilor a fost într-o continuă creştere datorită investiţiilor în proiecte de infrastructură. La nivel european, inclusiv în România, segmentul camioanelor de transport rămâne cel mai mare. Pe piaţa românească înregistrăm însă o creştere constantă pe segmentul de construcţii, iar piaţa aceasta va continua să crească“, a spus Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans pentru Ford Trucks.

Camioanele destinate şantierelor de construcţii au reprezentat aproape 25% din piaţa camioanelor din 2020 potrivit datelor Cefin Trucks, importatorul Ford Trucks pe piaţa locală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO