Companii

Kaufland: În magazinele noastre din România există 600 de case expres, 36% din totalul caselor de marcat

Din datele ZF, nemţii de la Kaufland sunt reţeaua cu cele mai multe case de marcat fără casier şi ca număr total şi ca pondere.

Din datele ZF, nemţii de la Kaufland sunt reţeaua cu cele mai multe case de marcat fără casier şi ca număr total şi ca pondere.

Autor: Cristina Roşca

17.05.2021, 20:20 261

Lanţul de hipermarketuri are pe plan local puţin peste 140 de magazine, iar în 120 sunt instalate case expres, unde clienţii îşi pot scana cumpărăturile şi pot plăti singuri.

Mai bine de o treime din casele de marcat din reţeaua Kaufland din România sunt pe formatul expres, ceea ce înseamnă că sunt terminale fără casier. Astfel, clienţii îşi scanează cumpărăturile şi pot plăti singuri.

„Până în prezent, în magazinele Kaufland România sunt disponibile 600 de case expres, unde clienţii îşi pot scana singuri cumpărăturile. Numărul este impresionant, în contextul în care reprezintă 36 % din totalul caselor de marcat din România“, spune Valer Hancaş, director comunicare şi corporate affairs la Kaufland România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO