Companii

JYSK deschide magazine la Bucureşti şi Paşcani şi ajunge la o reţea de 103 unităţi în România

JYSK deschide magazine la Bucureşti şi Paşcani şi...

Autor: Laurentiu Cotu

21.07.2021, 17:40 218

JYSK, retailerul scandinav de mobilier şi produse pentru casă, continuă expansiunea în România prin deschiderea unor noi magazine, în Bucureşti şi Paşcani, ajungând astfel la o reţea locală de 103 de unităţi. Noul magazin JYSK din Bucureşti are o suprafaţă totală de 1.100 mp, iar cel din Paşcani o suprafaţă de 1.270 mp, ambele urmând să-şi deschidă porţile joi 22 iulie.

„Am trecut de pragul de 100 de magazine la începutul lunii iunie, am deschis apoi un nou magazin în Piteşti, iar acum inaugurăm două magazine în aceeaşi zi“, a spus Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria, într-un comunicat de presă.

JYSK a deschis primul magazin din România în anul 2007, la Oradea, în sistem franciză. Procesul accelerat de expansiune a început însă în 2014, după ce franciza a fost preluată de JYSK Nordic. Iniţial, obiectivul companiei scandinave a fost de a atinge pragul de 100 de magazine în ţară. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO