Companii

JLL: Piaţa birourilor urmează evoluţia celei industriale, şi în acest an va depăşi borna de 4 milioane de metri pătraţi. Stocul modern de proprietăţi imobiliare din România a depăşit 11 milioane de metri pătraţi

Stocul modern de proprietăţi imo­biliare comerciale din România – birouri, spaţii industriale şi de retail - a depăşit 11 milioane de metri pătraţi la finele lunii septembrie după ce numai în acest an au fost livrate proiecte care totalizează peste 800.000 metri pătraţi, arată datele companiei de consultanţă JLL.

Structura pe seg­men­te de piaţă arată că din stocul total 4,2 mi­lioa­ne de metri pă­traţi re­prezintă parcuri in­dustriale şi de logistică, 3,9 milioane de metri pă­traţi sunt clădiri de bi­rouri (în Bucureşti şi ur­mătoarele 4 pieţe secun­da­re), iar restul de 3,27 mi­lioane de metri pă­traţi sunt în zona de retail.

Şi în acest an dez­voltatorii au investit mai ales în noi proiecte de birouri şi industriale, evoluţie care este în con­cordanţă cu tendinţa de creştere a numărului de salariaţi şi a investiţiilor străine directe la nivel naţional.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.