Companii

Japonezii de la Pole to Win au planuri pentru 250-300 de IT-işti în România

Deborah Kirkham, preşedinte şi director operaţional în ca

Deborah Kirkham, preşedinte şi director operaţional în ca

Autor: Adrian Seceleanu

05.10.2016, 00:07 1970

Pole to Win International (PWTI), cea mai mare com­panie japoneză de outsourcing, fondată în 1994, are în plan o creştere „agresivă“ pe piaţa din România, respectiv recru­tarea a până la 300 de oameni pentru biroul deschis în aceas­tă săptămână în Bucureşti, unde compania are mo­mentan doar 10 oameni.

„Avem planuri de extindere agresivă în România, am putea atinge un număr de 250-300 de angajaţi“, a declarat Deborah Kirkham, preşedinte şi director operaţional în cadrul PTWI.

Compania, care are ope­ra­ţiuni în 10 ţări şi peste 4.000 de angajaţi, a evaluat mai mul­te ţări pentru deschiderea cen­trului, dar a ales România esti­mând că va găsi mai uşor de­cât pe alte pieţe persoane care să vorbească două sau trei limbi stră­ine şi care să aibă no­ţiuni de IT, au spus reprezen­tanţii com­paniei.

„Am identificat Bucu­reştiul ca fiind o locaţie che­­ie pentru noi în Europa de Est, da­torită culturii poli­glote, co­mu­nităţii mari de gaming şi pasionaţi de tehno­logie din oraş, precum şi posibilităţilor de dezvoltare.“

PWTI a închiriat spaţiu în clădirea Anchor Plaza din vestul Bucureştiului, lângă centrul comercial Plaza Româ­nia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO