Companii

Iulian Dascălu ridică miza pe Timişoara cu încă 220 de milioane de euro.

Iulian Dascălu

Iulian Dascălu

Autor: Andreea Neferu

23.09.2015, 00:07 1645

Iulian Dascălu, antreprenorul ieşean care contro­lea­ză Iulius Group, unul dintre cei mai puternici jucători locali din industria locală de centre comerciale şi birouri, spune că dezvoltatorii imobiliari care vor să demareze noi investiţii trebuie să aducă în piaţă proiecte cu care să se diferenţieze.

„Dezvoltatorii trebuie să se reinventeze, să vină cu ceva nou şi să aducă plusvaloare. Nu aş paria pe o simplă galerie co­mercială, ci pe proiecte mixte, cu investiţii în arhitectură, în simboluri reprezentative pentru oraşul în care sunt con­stru­ite, proiecte care să aibă identitate“, afir­mă Dascălu.

El mizează pe un proiect imobiliar mixt de 220 mil. euro în Timişoara, care va inclu­de atât spaţii de birouri, cât şi de re­tail, precum şi un parc şi o zonă de en­ter­­tainment. Acesta este al doilea pro­­iect multi­funcţio­nal al gru­pu­lui Iulius, care mai de­ţine o astfel de investiţie în Mol­do­va, Palas Iaşi, care a nece­si­tat fon­duri de 265 mil. euro.

În prezent Iulius Mall este sin­gu­­rul centru comercial din Timişoara, însă în următoa­rea pe­rioa­dăva fi des­chis cent­rul co­mer­cial Shop­ping City Ti­­­­mi­şoara al dez­volta­to­rului NEPI, în timp ce alte do­uă pro­iecte de mal­luri au fost anun­­­ţa­te: Timişoara Plaza al grupului isra­e­lian Plaza Centers, res­pec­tiv Timi­şoara Centrum, un pro­iect ghidat de Ali Ergun Ergen, ma­na­gerul de numele căruia se leagă dez­voltarea a trei malluri din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO