Companii

Iren Arsene, Editura Curtea Veche: A crescut cererea pentru cărţile de poveşti, pentru cele de psihologie şi dezvoltare personală

Iren Arsene, director general al editurii Curtea Veche

Iren Arsene, director general al editurii Curtea Veche

Autor: Mirabela Tiron

28.10.2021, 17:00 154

Editura Curtea Veche, deţinută de familia Arsene, estimează pentru anul acesta afaceri similare cu cele de anul trecut, când businessul a ajuns la 16 milioane de lei, potrivit oficia­lilor companiei.

„În pandemie am avut o creş­tere importantă pentru cărţile de copii. Anul acesta am diversificat oferta de cărţi de poveşti. Cerere mare a fost şi pentru cărţile de psihologie şi dezvoltare personală“, a spus pentru ZF Iren Arsene, directorul general al editurii Curtea Veche. Ea a pus bazele editurii în anul 1998, com­pania fiind unul din principalii jucători de pe piaţa de carte din România.

Editura Curtea Veche tipăreşte circa 250 de titluri, şi are în portofoliu cărţi ale cunoscuţilor autori Dale Carnegie, Robert Kiyosaki, Daniel Goleman, Allan şi Barbara Pease, Edward de Bono, ale căror titluri au fost vândute în milioane de exem­plare în întreaga lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO