Companii

Ionuţ Leahu şi-a pus acţiunile clinicilor Dr. Leahu într-o companie de tip holding cu un capital de 61 milioane lei. Implant Expert DSO SA este a treia cea mai mare firmă înfiinţată în 2019 după valoarea capitalului social

Ionuţ Leahu şi-a pus acţiunile clinicilor Dr. Leahu...

Autor: Georgiana Mihalache

29.08.2019, 07:20 1131
Medicul Ionuţ Leahu, fondatorul re­ţelei de clinici dentare Dr. Leahu, al doi­lea jucător din piaţa stomatologică, şi-a mutat acţiunile de la clinicile den­tare Dr. Leahu într-o nouă companie, cu un capital social de 61,5 mil. lei, al trei­lea cel mai mare capital din rândul companiilor înfiinţate anul acesta, po­trivit datelor de la Registrul Comerţului.

În acţionariatul noii companii vor in­tra şi 19 persoane, doctori din clinică şi din management.

„Capitalul social vine din com­paniile din grup, eu am dus toate acţiu­nile mele în Implant Expert DSO SA, în care va intra în acţionariat şi o par­te din echipă. Avem încă 19 acţio­nari noi, atât doctori, cât şi personalul din ma­nage­ment, din structura compa­ni­ei. Tot în această companie vom pu­tea atra­ge finanţări ulterioare astfel încât să putem să creştem atât în ţară, cât şi în afara ţării“, a spus Ionuţ Leahu.

El a menţionat că prin firma nou înfiinţată vor fi operate atât câteva clinici din reţea, cât şi extinderile din afara ţării.

Reţeaua Dr. Leahu cuprinde opt clinici dentare în Bucureşti, Timişoara, Piteşti şi Turda.

Lanţul de clinici dentare Dr. Leahu înfiinţate în urmă cu opt ani, a ajuns la 30 mil. lei afaceri în 2018, plus 70%.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO