Companii

Ion Rădulea a dus birourile The Light la un grad de închiriere de 90% după ce a semnat cu CTP, cel mai mare proprietar de depozite din România

The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul mixed-use office & rezidential şi alte facilităţi conexe – The Light.

The Light One este prima clădire de birouri de clasa A din cele trei planificate în proiectul mixed-use office & rezidential şi alte facilităţi conexe – The Light.

Autor: Bogdan Alecu

01.07.2020, 12:00 714

În ultimii trei ani, River Development a livrat clădiri de birouri clasa A cu o suprafaţă totală închiriabilă de 60.000 mp.

River Development, compania condusă de Ion Rădulea, care este şi printre cei mai mari acţionari ai săi, a închiriat aproape 19.000 mp din cei peste 21.000 mp suprafaţă închiriabilă din birourile The Light de lângă staţia de metrou Politehnica din Capitală, de pe bdul Iuliu Maniu.

„La momentul actual clădirea are un grad de ocupare satis­făcător pentru noi, raportat la strategia de leasing stabilită intern şi la perioada social-economică in­certă, cu care ne confruntăm cu toţii. Vorbim de un grad de ocu­pare de aproximativ 90% al clădirii, cu un mix de chiriaşi din industrii variate şi cu suprafeţe de 500-2000-3000 şi 4000 mp, de­dicate pentru activităţi de birouri şi alte servicii care se vor des­făşura în spaţii customizate nevoilor chi­riaşilor, amenajate după propriul lor concept şi comnfort“, a spus Ion Rădulea, CEO River Deve­lop­ment, care este şi acţionar al com­paniei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO