Caută doar în titlu
Companii

Ioan Simion, spitalul Sanconfind Câmpina: Medicii să decidă să lucreze ori la stat, ori la privat

Antreprenori locali

Ioan Simion, antreprenorul care a dezvoltat spitalul privat Sanconfind din Câmpina, judeţul Prahova, susţine că me­dicii trebuie să decidă să lucreze ori în sis­temul medical public, ori în cel pri­vat, mai ales în urma creş­te­rilor salariale de la stat.

„De când s-au mă­rit salariile la per­so­nalul medi­cal a în­ceput mi­gra­rea per­so­na­lului spre spi­tale­le de stat, fe­no­men care nu se va opri până când au­to­rităţile nu vor lua mă­suri şi să clarifice lucrurile. Sta­tul trebuie să hotă­rască: doc­torul să lu­creze ori la stat, ori la privat“, a spus Ioan Simion, în cadrul con­fe­rinţei Pharma Summit, a şaptea ediţie a evenimentului organizat de ZF.

În cadrul Sanconfind lucrează 22 de medici angajaţi exclusiv în cadrul spitalului.

Spitalul Sanconfind din Câmpina, înfiinţat în 2015, a apărut după ce antreprenorul Ioan Simion, cunoscut pentru afacerile din domeniul petrolier, a investit o parte din profitul companiei Confind, care produce echipamente şi in­sta­laţii pentru industria petrolieră. 

Spitalul a înre­gistrat afaceri de 8 mi­lioa­ne de lei în 2017, în creş­tere cu 62% faţă de anul anterior, şi a angajat încă 91 de persoane în plus faţă de 2016, potrivit datelor de la Mi­nisterul de Finanţe.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.