Companii

Ioan Popa, Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre: Foarte curând vom trece borna de 1 miliard de lei

Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia

Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia

Autor: Florentina Niţu

23.12.2021, 08:25 404

Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre din România, care în 2020 a atins pragul de afaceri de 822 de milioane de lei la nivel de grup, susţine că va ajunge la 1 miliard de lei foarte curând, potrivit reprezentanţilor companiei.

„Suntem o afacere de familie, cu capital 100% românesc, integrată vertical, care foarte curând va trece borna de 1 miliard de lei. Urmând strategia noastră, vom continua creşterea solidă, concentrându-ne pe calitatea şi siguranţa produselor noastre, pe inovaţie şi pe îmbunătăţirea permanentă a proceselor şi a activităţilor care reduc impactul asupra mediului“, a spus Ioan Popa, preşedintele grupului Transavia, într-un interviu acordat ZF.

Transavia este unul dintre cele mai puternice businessuri de familie româneşti, cu o experienţă de 30 de ani pe piaţă. Grupul are 28 de ferme de creştere a păsărilor, localizate în opt judeţe din România, în Alba, Cluj, Sibiu, Braşov, Timiş, Mureş, Harghita şi Caraş-Severin, având o suprafaţă de teren agricol cumulată de 10.000 de hectare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO