Companii

Ioan Filip, un inginer cu background în industria textilă, acţionarul singurei fabrici din România care va produce măşti cu o capacitate de 10 milioane de bucăţi/lunar. Ioan Filip a construit în jurul fabricii de mobilă Taparo din Maramureş unul dintre cei mai puternici exportatori cu capital privat românesc

Ioan Filip

Ioan Filip

Autor: Mădălina Dediu Panaete

31.03.2020, 10:25 1267

Ioan Filip, 54 de ani, a intrat în domeniul producţiei de mobilă în urmă cu mai bine de 15 ani cu compania Taparo şi astăzi este unul dintre antreprenorii cheie în producţia de măşti. Fabrica de textile tehnice Techtex, din grupul Taparo, a instalat o linie de producţie de măşti, care va ajunge la o capacitate de 3,5 milioane de astfel de produse lunar, conform datelor transmise de Ioan Filip în urmă cu circa o săptămână.

„Capacitatea liniei este de 3,5 milioane de măşti lunar pentru prima etapă, urmând ca în cursul lunii aprilie să creştem capacitatea la 10 milioane de măşti / lună“, spunea Ioan Filip, proprietar şi preşedinte al consiliului de administraţie al Taparo.

Virgil Popescu, ministru al economiei, a anunţat ieri că Techtex a început instalarea utilajelor şi testul de producţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO