Companii

Investitorii germani avertizează: Încrederea este afectată de criza politică

Capacitatea de reformă şi, prin urmare, configurarea condiţiilor cadru ale viitoarelor politici economice în România depinde în mare măsură de factorii de decizie politică, care nu ar trebui să se concentreze pe apariţia crizelor politice, ci pe implementarea continuă a reformelor. România are nevoie de un guvern capabil să acţioneze pentru a face faţă provocărilor economice imense, de la Green Deal la transformarea digitală a economiei şi pentru a menţine competitivitatea amplasamentului investiţional.

În loc de noi probleme şi incertitudini legate de viitor, companiile din România au nevoie de toată atenţia şi sprijinul politic şi administrativ. De exemplu, subvenţiile oferite de UE trebuie să ajungă în economie, administraţiile trebuie să devină mai profesioniste şi mai digitalizate şi, astfel, nivelul de trai al populaţiei să crească semnificativ.

Înfiinţată în 2002, AHK numără peste 550 de firme-membre şi susţine companiile germane la intrarea lor pe piaţa românească, fiind totdodată partener al firmelor româneşti interesate de piaţa germană.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.