Companii

Investitiile in productie majoreaza cu 45% vanzarile dufa Deutek

04.09.2007, 17:26 27

Producatorul de lacuri si vopsele dufa Deutek, detinut de fondul de investitii Advent International, a inregistrat in primul semestru o cifra de afaceri de peste 14,5 mil euro, in crestere cu 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Rata accelerata de crestere a cifrei de afaceri a companiei este sustinuta printr-un program de investitii, estimat pentru 2007 la 4 mil. euro", au declarat reprezentantii d?fa Deutek. Compania estima la inceputul acestui an o cifra de afaceri de 27 mil. euro, in crestere cu peste 25% fata de 2006. Compania dufa Deutek este unul dintre principalii jucatori de pe piata de acoperiri decorative, cu o cota de piata de aproximativ 15%.
Fondul de investitii Advent International a preluat in iunie 2005 producatorul de vopsele Dufa, devenit in 2006 dufa Deutek, valoarea totala a tranzactiei fiind estimata la circa 18 mil. euro. Afacerea D?fa Romania a fost pornita in 1997 de catre grupul german Meffert AG, care a constituit un joint-venture alaturi de un grup de investitori romani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO