Companii

Investitie Scania de 1,6 milioane euro

08.06.2004, 00:00 21

Scania Romania Srl, importatorul oficial al producatorului suedez de camioane pe piata romaneasca a investit 1,6 miloane de euro intr-un centru administrativ, comercial si de service, aflat iesirea din Bucuresti, spre Pitesti. In acest fel, investitiile totale Scania au ajuns in cinci ani de prezenta. Reteaua Scania din Romania are in prezent service-uri la Bucuresti, Arad si Galati, dealeri la Bucuresti, Arad, Bacau, Galati, Brasov, Cluj si Craiova. Oficialii Scania Romania estimeaza ca pana la sfarsitul anului 2005 sa creasca numarul de dealeri cu patru, in orase precum Chisinau, Timisoara, Constanta si Suceava.
Daca in perioada 2001-2003 Scania a detinut o cota de piata de 4-5%, pana in anul 2006 cota de piata a companiei va ajunge la 15%, urmand a fi vandute 250 de camioane si 18 autocare. Compania a lansat, cu ocazia deschiderii noului sediu si primul model de camion din seria R, dotat cu motor Euro 4.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO