Companii

INTERVIU. Radu Apostolescu, fondator eMAG, şi soţia lui au pariat pe o clinică de oftalmologie în Bucureşti cu care ţintesc afaceri de 1 mil. euro în 2021

Monica şi Radu Apostolescu, fondatorii Clario, au investit peste 3,2 mil. euro în clinica medicală din nordul Capitalei.

Monica şi Radu Apostolescu, fondatorii Clario, au investit peste 3,2 mil. euro în clinica medicală din nordul Capitalei.

Autor: Georgiana Mihalache

01.09.2021, 12:00 1333

♦ InvestiÅ£ia totală în brandul Clario a fost de peste 3,2 mil. euro în ultimii cinci ani ♦ Peste 20.000 de pacienÅ£i unici au trecut pragul Clario de la deschiderea din 2015.

Monica Apostolescu, de profesie medic oftal­mo­log, alături de Radu Apostolescu, unul dintre fon­datorii retailerului online eMAG, au decis în 2015 să por­neas­că un business în domeniul medical, deschizând Clario, o clinică oftalmologică în Capitală.

Investiţia iniţială a fost de circa 250.000 euro, dar pa­tru ani mai târziu, în 2019, Clario s-a mutat într-un spaţiu mai generos, de 450 mp, care a necesitat o investiţie de peste 3 mil. euro.

„Eu am lucrat tot timpul în mediul privat, am făcut rezi­denţiatul la Spitalul Militar şi după aceea am lucrat doar în privat ca practică. Prin 2014 mi-am dat seama că îmi doresc să fac ceva al meu. Dinco­lo de partea medicală, mi-am dorit să fie nişte condiţii speciale pentru pacienţi ca ambianţă, ca do­tare, ca atitudine faţă de ei. Încercăm să oferim servicii com­plete“, a povestit într-un interviu pentru ZF medicul Monica Apostolescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO