Companii

Interviu Mihai Rohan, preşedintele patronatului din industria cimentului: Anul 2020 a fost nesperat de bun până acum. Iarna uşoară a permis ca activitatea în construcţii să se desfăşoare în ritm alert

Interviu Mihai Rohan, preşedintele patronatului din...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.10.2020, 00:00 288

Vremea deosebit de bună a permis lucrărilor de construcţii să se desfăşoare bine, iar dacă nu va veni o iarnă timpurie, semestrul al doilea ar trebui să continue acest trend.

Construcţiile au trecut printr-o perioadă neaşteptat de fa­vorabilă de la începutul anului până acum, spune Mihai Rohan, preşedintele pa­trona­tului din industria cimen­tului CIROM, ceea ce a impulsionat şi dezvoltarea aces­tei pieţe.

„Anul 2020 a fost un an nesperat de bun până acum. Iarna uşoară a permis ca activitatea în construcţii să se desfăşoare în ritm alert chiar în primul tri­mestru. Am avut emoţii cu pandemia, dar specificul muncii în construcţii, unde nu sunt mulţi muncitori care lucrează foarte apropiaţi sau în spaţii închise, a permis con­tinuarea lucrărilor cu măsurile de siguranţă specifice. Procesul tehno­logic în industria cimen­tului este automatizat, în aşa fel încât sunt puţini oameni pe flux“, spune Mihai Rohan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO