Companii

INTERVIU. Laurenţiu Ştefănescu, Sika: Altă măsură pentru atragerea forţei de muncă nu văd în afară de stimulentele financiare. Este foarte greu să intrăm astăzi în competiţie cu salariile din alte ţări

Laurenţiu Ştefănescu

Laurenţiu Ştefănescu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.12.2021, 19:20 392

♦ Compania îşi bazează evoluţia viitoare pe continuarea avântului în sectorul rezidenţial la fel ca în ultimii ani, chiar şi în contextul creşterii preţurilor la materiale ♦ Planurile sunt similare şi în ceea ce priveşte proiectele de infrastructură.

Anul 2021 a fost unul dificil pentru pro­ducătorii de materiale de construcţii, în prin­cipal din cauza pro­blemelor con­stante la nivel de apro­vizionare cu materii prime şi a preţurilor care au crescut extrem de mult. Sika, o companie activă în această industrie, s-a confruntat, la rândul ei, cu aceste obstacole.

„A fost un an foarte greu, prin prisma problemelor la nivel de aprovizionare cu materii prime, atât de la producătorii mari, cât şi de la cei mici. În plus, a fost şi o explozie a preţurilor la materiile prime. Ne aşteptăm în continuare la creşteri ale preţurilor, dar sperăm că disponibilitatea se va îmbunătăţi, chiar dacă materialele vor fi mai scumpe. Au fost şi situaţii când lipsa acestora a dus la imposibilitatea de a livra către clienţi“, spune Laurenţiu Ştefănescu, director general la Sika România.

Compania îşi bazează evoluţia viitoare pe continuarea avântului în sectorul rezidenţial la fel ca în ultimii ani, chiar şi în contextul creşterii preţurilor la materiale. Planurile sunt similare şi în ceea ce priveşte proiectele de infrastructură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO