Industrie

Antreprenori locali. Electrotel din Alexandria, producător de echipamente electrice, exportă peste 80% din producţie

Vasile Velciu, preşedinte şi CEO al Electrotel

Vasile Velciu, preşedinte şi CEO al Electrotel

21.02.2020, 00:07 850

Electrotel din Alexandria, com­pa­nie românească cu o istorie de aproape 50 de ani care pro­du­ce ta­blo­uri electrice de joasă şi medie ten­siu­ne, ex­por­tă peste 80% din pro­ducţie pe şase conti­nente.

„Permanent avem şi noi clienţi. Dar important este că lucrăm cu mari clienţi de 12 ani. Avem contracte pen­tru CERN (Orga­ni­zaţia Euro­pea­nă pen­tru Cercetare Nu­cle­a­ră) Gene­va. Lucrăm cu mari companii în do­meniul electrotehnic ca Siemens, Alstom Grid/General Electric, Schnei­der Electric. Ce vindem la aceste mari firme poartă eticheta noastră“, a spus Vasile Velciu, preşedinte şi CEO al Electrotel.

Povestea companiei a început în urmă cu 50 de ani, iar după Revolu­ţie aceasta a fost de­ţi­nută timp de nouă ani de o companie germană, con­form datelor ZF şi informaţiilor fur­ni­zate de Vasile Velciu.

În urmă cu 15 ani, antreprenorul a in­trat în acţionariatul com­paniei, iar în pre­zent deţine, alături de fa­milia sa, pachetul majoritar din acţiu­nile producătorului din Alexandria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO