Companii

Cum începe sezonul estival pe plajă în Mamaia: cu şezlongul la plimbare. Turiştii îşi pot lua şezlongul şi îl pot pune unde vor. În urmă cu o săptămână, ministrul mediului, Barna Tanczos a anunţat că recepţia pentru plajele realizate prin procesul de înnisipare va fi făcută abia la mijlocul acestui sezon turistic

Litoralul românesc va avea în sezonul turistic din acest an  circa 53 de hectare de plajă nouă, pe o lungime de 6.950 metri liniari.

Litoralul românesc va avea în sezonul turistic din acest an circa 53 de hectare de plajă nouă, pe o lungime de 6.950 metri liniari.

Autor: Miruna Diaconu

01.06.2021, 11:30 489

Recepţia plajelor realizare prin procesul de înnisipare va fi făcută abia la jumătatea sezonului, astfel că, acestea nu vor putea fi exploatate de operatorii economici, însă acest lucru nu va avea niciun impact negativ asupra turiştilor, care le vor putea folosi. Cu toate acestea, sezonul de vară din acest an va debuta cu imaginea oamenilor care vor fi nevoiţi să se plimbe cu şezlongurile pe plajele din Mamaia.

Ionuţ Nedea, proprietarul agenţiei de turism litoralulromânesc.ro, spune că această situaţie nu va afecta deloc activitatea turistică din acest sezon, astfel că, turiştii care vor dori să stea pe suprafeţele noi de plajă, vor putea face acest lucru fără niciun fel de probleme.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO