Companii

Încă o tranzacţie pe piaţa de birouri: Ion Sturza, la un pas de a semna vânzarea birourilor Liberty din Cluj către fondul White Star şi o universitate americană

Liberty Cluj: la capacitatea maximă proiectată, parcul tehnologic va găzdui aproximativ 3.700 de angajaţi

Liberty Cluj: la capacitatea maximă proiectată, parcul tehnologic va găzdui aproximativ 3.700 de angajaţi

Autor: Bogdan Alecu

14.06.2019, 15:50 407

Miza tranzacţiei o reprezintă intrarea pe piaţa locală a americanilor de la White Star Real Estate prin achiziţia de active. Aceştia sunt prezenţi local, însă cu activitatea de management pentru clădiri.

Fribourg Development, divi­ziunea de real estate a fondului de investiţii Fribourg Capital controlat de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, este la un pas de a semna vânzarea birourilor Liberty din Cluj către americanii de la White Star Real Estate şi un fond de investiţii al unei universităţi din SUA, potrivit datelor din piaţă. Ion Sturza nu a oferit niciun comentariu pe această temă.

Anul trecut, fostul premier al Republicii Moldova declara că este în căutarea unui partener pentru proiectul de birouri din Cluj pentru a continua investiţiile, partener care să cumpere fie jumătate, fie întregul proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO