Companii

„În fiecare an turistul român este mai sărac, bugetul de chel­tuia­lă se restrânge“

„În fiecare an turistul român este mai sărac,...

Autor: Mirabela Tiron

08.07.2014, 00:06 683

Luchi Georgescu, care deţine hotelul de patru stele Me­lodia din Venus, renovat după investiţii de 3,6 mil. euro, spune că în planul de afaceri esti­mase că investiţia va fi amor­tizată în zece ani, însă realitatea din piaţă arată cel puţin 15 ani.

„Din cauza vremii, a sezonului scurt hotelierii au o pro­ble­mă vizavi de realizarea bugetului pro­pus. Vremea din iunie ne-a întors toate previziunile pe dos, mulţi turişti şi-au anulat rezervările“, a declarat Luchi Georgescu, care con­tro­lează hotelurile Melodia şi Favorit din Venus, cu o capacitate de 348 de ca­mere. Ea mai deţine acţiuni şi la pro­ducătorul de mezeluri Meda Prod 98 şi la producătorul de vin Vincon.

Antreprenoarea a renovat com­plet hotelul de patru stele Me­lo­dia din Venus, care a fost cum­pă­rat de la stat în 2002. Hote­lurile Melodia (redeschis în iunie 2012, care are o capa­cita­te de 109 ca­me­re) şi Favorit sunt construite înain­te de Re­vo­luţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO