Companii

Ilinca Păun, Colliers: Cum se transformă clădirea de birouri în mall. „Predicţiile mele sunt că fiecare pro­iect de birouri viitor va avea un spa­ţiu de co-working propriu-zis."

Ilinca Păun

Ilinca Păun

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.05.2017, 00:06 575

Piaţa imobiliară trece printr-o perioadă în care mallurile şi clădirile de birouri sunt unite într-un singur pro­iect cu funcţiuni mixte. Astfel, pro­iec­tele mixte cu funcţiuni de bi­rouri, retail şi rezi­den­ţial sunt în creştere ca nu­măr şi ca volum de metri pă­traţi, potrivit Ilincăi Păun, managing partner al com­paniei de con­sultanţă imo­biliară Col­liers International şi mem­bru în board şi pro­fesor expert la The En­trepreneur­ship Academy, pri­ma facultate de business din România.

„Upground şi Timpuri Noi Square sunt, probabil, cele mai proemi­nente (exemple în acest sens - n. red.), unul exis­tent, celălalt în con­strucţie. Pe varian­ta de două compo­nente, birou şi mall, putem menţiona, doar în Bucu­reşti, proiectele: AFI Park cu AFI Pa­lace Cotroceni, Plaza România cu Plaza Offices, precum şi Promenada cu Sky Tower, ele fiind alegerea preferată a com­paniilor din piaţa de business digi­tal“, spune Ilinca Păun.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO