Companii

Ileana Guţu este noul Partener Asociat al EY România în departamentul de Strategie şi Tranzacţii

Ileana Guţu

Ileana Guţu

Autor: Roxana Rosu

28.09.2020, 10:57 369

Ileana Guţu, cu peste 13 ani de experienţă în consultanţă, a fost recrutată de EY pentru poziţia de Partener Asociat al departamentului de Strategie şi Tranzacţii, cu atribuţii în aria de evaluare, analiză economică şi modelare financiară.

Ea a lucrat în ultimii ani în industria serviciilor profesionale, pe zona serviciilor de evaluare şi analiză economică, şi a fost implicată în mai mult de 100 de proiecte de analiză de impact economic, evaluare de afaceri şi alocare preţ de achiziţie sau de construcţie a unui plan de afaceri. DIn 2007 a lucrat în cadrul PwC, pe funcţia de Senior Manager. 

„În perioada următoare, ne aşteptăm ca o mare parte dintre tranzacţii să ia forma unui aport de capital pentru creştere sau pentru menţinerea lichidităţilor şi consolidarea poziţiei pe piaţă. Sprijinim companiile în a-şi remodela portofoliile şi ne întărim, în continuare, echipa pentru a oferi servicii complexe care să integreze date de ultimă oră, soluţii tehnologice şi acces la o bază largă de investitori şi soluţii de finanţare, corelate cu informaţii strategice”, spune Florin Vasilică, Liderul Departamentului de Strategie şi Tranzacţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO