Companii

Ideile inedite care le-au salvat afacerile pe timp de criză. Cum şi-au redecorat doi patroni din Alba restaurantele

Ideile inedite care le-au salvat afacerile pe timp de...

Autor: Pro TV

09.03.2014, 10:26 1167

Decoruri speciale si povesti de familie aduse in fata clientilor. Pe asta au mizat doi patroni de restaurante din Alba ca sa reziste pe piata in timp de criza.

Unul a amenajat un local medieval, decorat cu mii de arme si armuri pe care le-a adunat de la colectionari. Celalalt a impanzit peretii cu costume populare si fotografii vechi.

Ca sa nu-si piarda afacerea pe timp de criza, Calin, patronul unui local cu specific rustic din Santimbru, a decis sa isi aduca o parte din viata in fata clientilor. Costume populare vechi de zeci de ani, unelte folosite in gospodarii, dar si poze de familie insufletesc localul.

"Clientii vin sa se simta ca acasa, vin sa isi aminteasca de copilarie si de lucrurile care erau de la parinti si de la bunici. Te uiti si recunosti bucata din familia ta, recunosti bucata din casa parinteasca. Facand si mancarea traditionala romameasca ei isi amintesc de ce au trait acum 30, 40, 50 de ani", spune Calin.
 

Citiţi articolul integral pe www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO