Companii

Cum ia naştere un pol rezidenţial: livrările de locuinţe în Mamaia Nord-Năvodari au crescut de cinci ori în cinci ani. „Devine un obicei închirierea de apartamente în regim Booking sau Airbnb“. În anul 2000, în Năvodari se livrau 20-30 de locuinţe noi anual, în perioada 2010-2014 numărul lor crescuse la 200, iar în ultimii trei ani a urcat la 2.000 de locuinţe noi anual

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.06.2021, 16:00 2105

♦ „Multe campinguri dispar, pentru că se construiesc blocuri pe terenurile lor. Zona s-a dezvoltat haotic din punctul de vedere al infrastructurii“ ♦ Preţurile medii sunt de aproximativ 75.000 de euro, TVA inclusă, pentru un studio dublu.

Sute de apartamente îşi deschid uşile an de an în zona Mamaia Nord-Năvodari de la malul mării, cele mai multe cu scopul clar de a servi drept spaţii de cazare pentru turişti. Puţine sunt locuinţele cumpărate pentru a fi folosite drept case de vacanţă de proprietari şi chiar şi mai puţine sunt acelea achiziţionate în scopul locuirii permanente de proprietar.

Building Ştefan este unul dintre cei mai activi dezvoltatori din zona litoralului, având în portofoliu aproximativ 1.500 de apartamente în Mamaia Nord şi Constanţa, din care 700 au fost date în folosinţă doar în ultimii trei ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO