Companii

Hotelurile de cinci stele din Capitală au vândut peste jumătate din pachetele pregătite pentru petrecerea de revelion: „Ca în fiecare an aşteptăm peste 750 de invitaţi, iar la acest moment avem un grad de ocupare de peste 75%”

Hotelurile de cinci stele din Capitală au vândut peste...

Autor: Mirabela Tiron

11.12.2018, 19:40 295

Tarifele variază între 440 de lei (100 de euro) şi 1.100 de lei (240 de euro) de persoană.

Hotelurile de cinci stele din Capitală îşi vor rotunji conturile cu câteva zeci de mii de euro cu petrecerea organizată de revelion, pentru care au vândut deja jumătate sau chiar trei sferturi din pachete.

Aproape 2.000 de locuri în săli de eve­nimente sau restaurante sunt pregătite de hotelierii de cinci stele, iar tarifele variază de la 400 de lei de persoană la 1.100 de lei, potrivit datelor de la hotelieri.

„Ca în fiecare an aşteptăm peste 750 de invitaţi, iar la acest moment avem un grad de ocupare de peste 75%. La JW Marriott Bucharest Grand Hotel cele patru petreceri de revelion stau sub tema „New York, New York – the city where dreams come true (oraşul în care vi­sele devin rea­li­tate - n.red.)“, organi­zate în cele două săli de bal şi în două din­tre restau­rantele ho­telului“, a spus Mirela Bejan, di­rector de eve­ni­mente la JW Marriott din Capitală. Petre­ce­rea de revelion va fi organizată în sala de evenimente Grand Ballroom, în Constanţa Ballroom, restaurantul Cucina şi în JW Steakhouse. Tariful este de 1.100 de lei de persoană şi in­clude bufet rece şi cald şi bar nelimitat, formaţii ce vor cânta live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO