Companii

Hotelurile „adult only“, noua nişă în turismul local. „Sunt oaze de linişte pentru adulţi, fără agitaţia dată de copii“

TENDINŢE ÎN BUSINESS

Resortul Green Village din Delta Dunării a deschis anul acesta zona Egreta, o parte izolată a complexului în care se pot caza doar adulţii în 20 de camere.

Resortul Green Village din Delta Dunării a deschis anul acesta zona Egreta, o parte izolată a complexului în care se pot caza doar adulţii în 20 de camere.

Autor: Miruna Diaconu

31.05.2021, 17:30 54394

♦ Resortul Green Village din Delta Dunării a deschis anul acesta o zonă a complexului în care se pot caza doar adulţii, de asemenea Phoenicia Boutique Hotel & Casino din Mamaia se adresează doar adulţilor.

Conceptul de adult only din industria hotelieră, care permite accesul doar celor peste 18 ani, a început să câştige teren şi în România, iar primele unităţi de cazare care au intrat pe această nişă fie integral, fie doar pentru o parte a com­ple­­xului sunt deja operaţionale.

„Acest concept a pornit de la feedbackul unora dintre clienţi şi de la experienţele in­ter­naţionale pe care le-am trăit. Având zone distincte, face sens ca unele dintre ele care sunt complet separate să fie fără agitaţia dată de copii. Având în vedere faptul că toate con­strucţiile nostre sunt de lemn şi se pro­pagă sunetul destul de uşor, atunci când sunt copii e multă gălăgie. Am creat o oază de li­niş­te pentru adulţi“, spune Dragoş Anastasiu, pro­prietarul complexului Green Village din Delta Dunării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO