Companii

Hotelul Radisson Blu Braşov va fi deschis la începutul anului viitor după o investiţie de 15 mil. euro, finanţată de Exim Bank

Hotelul Radisson Blu Braşov va fi deschis la începutul...

Autor: Miruna Diaconu

11.11.2021, 07:00 652

Hotelul Radisson Blu Braşov, dezvoltat de către compania RaRa Hotels, parte din RaRa Group, grup controlat de Ramona Neamţu şi de Răzvan Neamţu, urmează a fi deschis în primul trimestru al anului viitor, conform informaţiilor oferite de către reprezentanţii hotelului. Investiţia în unitatea de cazare din Braşov se ridică la 15 milioane euro, fiind susţinută printr-un acord financiar între Exim Bank şi RaRa Group.

Deschiderea noului hotel a suferit o amânare de câteva luni generată de efectele crizei materialelor de construcţii, pe de o parte creşterea preţurilor, iar pe de altă parte termenele mari de livrare ale materialelor.

Unitatea hotelieră va avea 110 camere şi va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport, un centru spa şi un sky bar cu piscină situat la ultimul etaj al hotelului.

„Localizat în centrul istoric al oraşului Braşov şi dotat cu tehnologii de ultimă generaţie, hotelul Radisson Blu Aurum Braşov se adresează atât segmentului leisure cât şi segmentului de business“, spune Anca Cristea, general manager al Radisson Blu Braşov, cu o experienţă de peste 15 ani în industria hotelieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO