Companii

Hotelul lui Niculae din Venus, grad de ocupare de 70% în iulie. „Vremea nu ne-a ajutat, sper să recuperăm în august“

Hotelul este deschis din mai până la finalul lunii septembrie şi are venituri de sub un milion de euro anual.

Hotelul este deschis din mai până la finalul lunii septembrie şi are venituri de sub un milion de euro anual.

Autor: Mirabela Tiron

01.08.2017, 21:22 485

Hotelul de cinci stele Inter din Ve­nus, deţinut de omul de afaceri Ioan Niculae şi redeschis în 2013 după in­ves­ti­ţii de 10 milioane euro, a operat cu un grad mediu de ocupare de 70% în iulie, fa­ţă de peste 90% în luna similară a anului anterior.

„Vremea nu ne-a ajutat, în prezent avem 70% din camere rezervate pentru au­gust, sper să depăşim acest nivel şi să avem vreme bună ca să nu anuleze turiş­tii rezervările“, a spus Gabriel Cazan, di­rec­torul general al hotelului.

Amplasat chiar în apropiere de plajă, hotelul ope­rea­ză 90 de camere, un centru de con­fe­rin­ţe cu trei săli, cu o capacitate de 120 de persoane şi un restaurant. Hotelul este deschis din mai până la finalul lunii sep­tembrie şi are venituri de sub un mi­lion de euro anual.

„Este greu să găsim angajaţi sezo­nieri, îi angajăm din aprilie, dar deşi nu avem venituri trebuie să acoperim chel­tu­ielile. Doar în iulie şi august avem serii de turişti pe şapte-opt zile, clienţii noştri sunt familiile cu copii din toată ţara şi din afara ţării. Preţul unui sejur este de sub o mie de euro.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO