Companii

Hotelul ibis Styles Bucharest City Center, a doua investiţie a familiei Dogariu în sectorul turistic, va fi deschis pe 22 iunie

Hotelul ibis Styles Bucharest City Center, a doua...

Autor: Roxana Rosu

17.06.2020, 09:10 838

Noul hotel ibis Styles Bucharest City Center, situat pe strada Ştirbei Vodă, în centrul Capitalei, se va deschide pe 22 iunie, după o investiţie de 10 milioane euro, acesta fiind al doilea proiect al grupului Dentotal,  controlat de familia de antreprenori Dogariu, care operează şi Mercure Bucharest City Center.

Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de grupul francez Accor, în cadrul unui contract de management. 

„Odată cu deschiderea  ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pietei de turism din România. Suntem încrezători că, deşi traversăm o perioadă dificilă, o vom depăşi, devenind chiar mai puternici. Cu un produs excelent şi o echipă motivată în spatele său,  ibis Styles Bucharest City Center va fi în curând o referinţă în centrul Bucureştiului, atât pentru cazare cât şi pentru evenimente”, spune Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group.

Hotelul are 152 camere, zonă de conferinţe cu lumină naturală, care poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanţi, un restaurant tradiţional casual, cu terasă şi un lobby bar, sala de fitness şi loc de joacă pentru copii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO