Companii

Hotelul ibis Bucharest Politehnica, dezvoltat de Novum Business Services, a fost inaugurat oficial

  Hotelul ibis Bucharest Politehnica, dezvoltat de Novum...

Autor: Roxana Rosu

09.08.2021, 12:55 723

Hotelul ibis Bucharest Politehnica, dezvoltat de compania Novum Business Services, activă pe piaţa imobiliară, a fost deschis oficial luni, făcând parte din a doua generaţie de hoteluri ibis din România şi primul care se deschide în Bucureşti.

„Suntem încântaţi să readucem la Bucureşti cel mai popular brand hotelier-ibis. Cu ibis Bucharest Politehnica, deschidem un nou capitol din povestea sa, unul care oferă o experienţă autentică clienţilor, livrată de o echipă pasionată de hotelieri profesionişti. Suntem bucuroşi să introducem un concept nou, Agora, care oferă o atmosferă pozitivă, convivială şi un mediu perfect pentru studenţi şi tineri profesionişti care doresc să profite de fiecare clipă”, a comentat Raluca Mihăescu, General Manager, ibis Bucharest Politehnica.

Unitatea are 158 camere, restaurantul Albert’s Place, bar, spaţiu de conferinţe pentru până la 150 de persoane, precum şi parcare subterană. Spaţiul destinat conferinţelor din cadrul hotelului oferă patru săli flexibile, cu lumină naturală şi acces la propria terasă privată.

Noul hotel este operat de grupul francez Accor, printr-un contract de management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO