Companii

Hotelul de patru stele Hilton Gar­den Inn, care va avea 201 camere, se va deschide în noiembrie 2017 pe Stra­da Doamnei, numărul 12, lângă clă­di­rea BNR din Capitală, potrivit da­telor ZF.

Acesta va fi primul hotel sub acest brand în România, alte şase fiind des­chise însă sub alte branduri ale gru­pu­lui Hilton, respectiv Athénée Palace, Hampton sau Doubletree.

Hotelul care necesită investiţii to­ta­le de 11-13 mil. euro este ridicat de in­ves­titorii lituanieni care controlează şi ho­telul de patru stele Europa Royale po­ziţionat la intrarea în centrul vechi al Ca­pitalei. Până la închiderea ediţiei pro­prietarii noului hotel nu au putut fi contactaţi.

Compania care dezvoltă proiectul din centrul vechi este Apex Alliance, iar managerul de proiect şi dirigintele de şantier este compania Vitalis Con­sul­ting.

Clădirea în care va fi dezvoltat ho­telul este cea în care şi-a avut primul sediu Banca Ion Ţiriac.

Investitorii lituanieni au recon­di­ţio­nat în prezent clădirea din inima cen­trului istoric al Capitalei pe care au cum­­părat-o de la grupul italian Men­got­ti, potrivit aceloraşi surse.

Grupul ita­lian Mengotti, contro­lat de antre­pre­norul italian Adriano Mengotti, este activ pe piaţa modei de lux, deţinând mai multe magazine de tip multibrand în Europa, unul dintre ele pe Calea Victoriei din Capitală.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.