Companii

Hotelul Cubix din Braşov, deţinut de doi antreprenori locali, va fi renovat şi redeschis sub brandul Mercure, în baza unui contract de franciză cu grupul Accor

Hotelul Cubix din Braşov, deţinut de doi antreprenori...

Autor: Roxana Rosu

15.02.2021, 09:18 561

Hotelul Cubix din Braşov va intra în reţeaua Mercure, brand al grupului francez Accor, în baza unui contract de franciză semnat cu proprietarul unităţii, firma N&C Turism, deţinută de antreprenorii locali Daniel Chivu şi Radu Niculescu, care sunt de asemenea proprietarii câtorva restaurante din Braşov.

Hotelul va fi redeschis sub noua denumire până la sfârşitul anului 2021, după renovare.

Unitatea va avea 57 de camere, o zonă de întâlniri potrivită atât pentru evenimente sociale cât şi de afaceri şi un restaurant cu bar.

“Cu numeroase inaugurări de succes şi un plan de viitor ambiţios, România este o ţară cheie pentru Accor. Are un potenţial ridicat, datorită varietăţii de destinaţii, şi o ofertă atractivă atât pentru turiştii de agrement, cât şi pentru cei de afaceri. Accor este un jucător-lider mondial în domeniul ospitalităţii, ce răspunde complet nevoilor turiştilor şi oferă un portofoliu puternic, ce cuprinde cele mai apreciate branduri şi destinaţii. Braşovul este un oraş important din România, datorită numeroaselor sale oportunităţi de afaceri şi poziţiei sale strategice din centrul ţării”,  spune Cătălina Roşu, Director Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO