Companii

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti şi-a luat director general de la InterContinental

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti şi-a luat director...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.04.2015, 16:29 767

Hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, deţinut şi operat de către ANA Hotels în regim de franciză cu Intercontinental, l-a numit pe Angelo Zuccala în funcţia de general manager.

Sunt încântat să mă alătur echipei Crowne Plaza Bucharest într-un moment atât de favorabil, în care hotelul a trecut printr-o renovare substanţială a camerelor iar investiţiile continuă, urmând să includă zona de fitness, de piscină şi sălile de conferinţe şi de bal”, a declarat Angelo Zuccala.

Managerul are o experienţă de 19 ani în industria ospitalităţii, ultimii 12 fiind petrecuţi în cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat în vânzări, food & beverage şi în managementul operaţiunilor.

Prima sa poziţie de senior management în cadrul IHG a fost la Intercontinental Carlton Hotel Croisettes, Cannes, începând din 2002, unde a condus departamentul de vânzări, evenimente şi banqueting.

În 2008, Angelo a preluat o poziţie de conducere în Food & Beverage în cadrul Intercontinental Hurghada Resorts and Casino in Egypt, după care, în 2009, a revenit în Europa în calitate de Director al Hotelului Intercontinental din Malta, un hotel cu 451 de camere, 11 restaurante şi baruri şi peste 5000 mp de săli de evenimente. Din Mai 2012, Angelo a deţinut poziţia de Executive Assistant Manager. 

Hotelul Crowne Plaza va renova pana la finalul anului toate cele 164 de camera, investiţia ridicându-se la 2,2 milioane euro.

Pe lângă aceste lucrări, Crowne Plaza va investi într-o renovare a zonei de fitness şi de piscină, iar în luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle. Aceste investiţii vor fi urmate, in 2016, de un upgrade în design şi funcţionalitate al sălilor de conferinţe şi evenimente sociale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO