Companii

Hotelul Binderbubi din Mediaş intră în reţeaua Mercure, care va ajunge la 8 unităţi în România, în 2021. Hotelul va fi operat de Accor

Hotelul Binderbubi din Mediaş intră în reţeaua...

Autor: Cristina Bellu

13.05.2021, 13:59 264

Binderbubi Hotel & SPA din Mediaş se alătură unităţilor operate de reţeaua Mercure în România, care până la finalul anului va ajunge la 8 hoteluri în oraşele Bucureşti, Sighişoara, Sibiu, Timişoara, Mediaş, Galaţi şi Braşov.

Brandul Mercure face parte din portofoliul grupului francez Accor, alături de Pullman, Novotel, ibis şi ibis Styles.

Hotelul din Mediaş s-a deschis după o renovare majoră şi dispune de 46 de camere, 2 săli de şedinţe cu o capacitate de până la 150 de participanţi, un restaurant panoramic, un bar şi un centru spa cu piscină interioară încălzită .

În urma transformării, hotelul Binderbubi va fi administrat de Accor în cadrul unui contract de management cu compania locală Daflog.

În România, grupul Accor are ca ţintă o reţea de 50 de hoteluri afiliate până în 2025, formată atât din con­strucţii noi, con­ver­sii, cât şi renovări de hoteluri exis­tente.

Grupul hotelier Accor cuprinde peste 5.000 de hoteluri şi 10.000 de restaurante şi baruri din 110 ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO