Companii

Hotelierii greci: Ne aşteptăm ca turismul să îşi revină anul acesta, după deschiderea marilor pieţe

Hotelierii greci: Ne aşteptăm ca turismul să îşi...

Autor: Ramona Cornea

13.07.2020, 09:48 294

Hotelierii din Insula Creta din Grecia se aşteaptă ca turismul să îşi revină anul acesta, odată ce ţări precum Rusia, Suedia, Ucraina, Marea Britanie şi Danemarca vor reîncepe să opereze zboruri comerciale în Grecia.

Stelios Bagkeris, directorul general al hotelului Theartemis Palace din Rethymno, Creta, afirmă că acum rata de ocupare a hotelului este foarte scăzută, de circa 25%, însă se aşteptă ca lunile viitoare să fie mai bune din această perspectivă, odată cu deschiderea marilor pieţe de unde le vin turiştii.

”Rata de ocupare a hotelului este foarte scăzută în acest moment, avem o rată de ocupare de 25%. Sunt multe motive pentru care se întâmplă acest lucru, unul dintre ele este că marile pieţe sunt încă închise, de exemplu Rusia, Suedia, Ucraina şi Marea Britanie nu operează zboruri în Grecia. Până la sfârşitul lunii ne aşteptăm să se deschidă toate pieţele, iar lunile august, septembrie şi octombrie să fie mai bune”, a declarat Stelios Bagkeris.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO