Companii

Horváth & Partners a derulat proiecte de consultanţă în valoare de 64 milioane de euro, în ultimii 15 ani. ” România traversează o perioadă care pune bazele dezvoltării pe termen mediu şi lung, deoarece la nivelul UE se defineşte cel mai mare buget multianual de până acum”

Horváth & Partners a derulat proiecte de consultanţă...

Autor: Roxana Rosu

21.12.2020, 09:35 169

România traversează o perioadă care pune bazele dezvoltării pe termen mediu şi lung, deoarece la nivelul Uniunii Europene se defineşte cel mai mare buget multianual de până acum pentru programul de redresare economică NextGenerationEU, în perioada 2021-2027, şi planul de relansare economică post-pandemie, spun reprezentanţii companiei de consultanţă în management Horváth & Partners.

Compania a derulat mai mult de 300 de proiecte în cei 15 ani de activitate în România, în valoare de circa 64 milioane de euro.

În opinia consultanţilor, principalele trei tendinţe care se vor materializa în următorii doi ani la nivelul mediului de business local sunt accelerarea transformării digitale, creşterea canalelor online de vânzare, concentrarea organizaţiilor pe sporirea capacităţii de inovare şi a investiţiilor în tehnologii ecologice şi concentrarea pe acţiuni concrete de sustenabilitate, cu precădere în sectoarele: energetic, transporturi, agricol şi industrial.

Compania oferă servicii de consultanţă atât în proiecte de mărime mică şi medie, cu valori în jurul a 50.000 euro, cât şi pentru proiecte transformaţionale ample, care pot depăşi 2-3 milioane de euro. 

„Aceşti 15 ani de activitate pe piaţa locală au reprezentat o călătorie extraordinară pentru noi. Cu toate că decizia de a deschide biroul local a fost strâns legată de proiectul de integrare post-fuziune a Petrom, un alt motiv a fost poziţionarea foarte bună a ţării în regiune. În plus, România se îndreapta în acea perioadă spre aderarea la Uniunea Europeană, care avea să ofere peisajului de afaceri al ţării o nouă fereastră de oportunităţi şi un potenţial de dezvoltare important”, a declarat Kurt Weber, Director General al Horváth & Partners România.

Biroul din Bucureşti funcţionează ca un hub regional, pentru proiecte derulate în Republica Moldova, Serbia, Croaţia şi întreaga zonă balcanică. Pe lângă aportul adus în proiectele derulate în Germania, consultanţii biroului din Bucureşti au contribuit substanţial în dezvoltarea grupului, în special a birourilor din SUA şi Orientul Mijlociu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO